Jan van Herp Initiatiefnemer

Voorzitter van de vereniging

Je weet wel hoe het gaat, je hebt een ingeving en plotseling valt alles op zijn plaats: Uithuizen heeft een kinderboerderij nodig. De hoeveelheid positieve reacties op Facebook en de mensen die daadwerkelijk een bijdrage willen leveren aan de totstandkoming en het beheer sterkten mij in het idee om dit project op te starten. Samen met Plony van de Maat en in samenwerking met Olga Hartman gaat het ons lukken om het hertenkamp in Uithuizen om te toveren tot een prachtige educatieve kinderboerderij.  Let maar op mijn woorden. 

Plony van der Maat 

mede initiatiefnemer

ik ben Plony van der maat woon sinds 1992 weer in uithuizen. Heel mijn leven heb ik dieren gehad en ben ik er mee bezig geweest. Ik hoop dat ik mijn steentje bij kan dragen bij het opzetten van een kinderboerderij in Uithuizen. 

Eilke Jan Ekema

Bestuurslid met de portefeuille dieren

Voor Eilke Jan is het iedere dag dierendag. Met hart en ziel zorgt hij voor de dieren op de  Dorpsboerderij Zandeweer. Eilke Jan wil graag als het mogelijk is een rol spelen op de Moeshorn

Tessa Vriezema

Mijn naam is Tessa Vriezema. Ik ben 28 jaar oud en ik woon het grootste gedeelte van mijn leven al in Uithuizen. 

 In 2018 heb ik de opleiding paraveterinair MBO 4 afgerond. Ik heb de opleiding met veel plezier doorlopen maar helaas wegens omstandigheden hier geen werk in kunnen vinden. Ik merk aan alles dat mijn hart nog steeds bij het verzorgen van dieren ligt. Zelf heb ik een hond en twee katten, maar voor een echte dierenvriend is drie dieren natuurlijk niet voldoende. Daarom lijkt het mij erg leuk om meerdere dieren op de kinderboerderij met veel liefde te mogen verzorgen. 

 Naast dieren vind ik het erg fijn om actief bezig te zijn en leuke dingen te ondernemen met vrienden en familie. 

 Ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging en hoop jullie allemaal te mogen ontmoeten op de kinderboerderij! 


Linda ter Veld - Papenhove 

Leidinggevende Cosis Cluster Ambulant

Info volgt nog

Alies van dijken

Info volgt nog

Gea Kamminga

Werkzaam bij Lentis

Info volgt

Danielle Bolwijn

Werkzaam bij Lentis

Info volgt nog